نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم گفت: من عمیقاً به وحدت همه ایرانیان و همدلی ملی ایمان دارم و از اشرافیگری سعی میکنم پرهیز کنم و صرفهجویی ملکه ذهن و عادت رفتاری دائمی اینجانب است.در حال حاضر مهمترین مسئله مردم مسئله گرانی و تورم و مشکلات معیشتی و بیکاری است.امروز در خانوادهها جوانان بیکار متعدد وجود دارند و مردم گاهی شب میخوابند و صبح با افزایش قیمت پیشبینی نشده کالاها مواجه میشوند. من برای مقابله با فساد عزم جدی دارم و برای هیچکس در دستگاه دولتی یا اطرافیان خود از این حیث خط قرمز قائل نیستم. من عمیقاً به مردم باور دارم و خود را در کنار و میان مردم میبینم و معتقدم رئیسجمهور هرکه باشد، باید خود را پاسخگوی مردم بداند. کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما با انقلاب اسلامی خودمان الهامبخش بیداری اسلامی در جهان اسلام شدیم، گفت:در کنار این فرصتها، چالشهایی بر سر راه ما بوده و امروز چالش بزرگ ما، مسئله اقتصادی است.
به گزارش فارس، غلامعلی حداد عادل کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ویژه برنامه انتخاباتی 30 دقیقهای «با دوربین» در شبکه یک سیما به تبیین برنامهها و دغدغههای خود پرداخت.
حداد عادل در ابتدای این برنامه به معرفی خود پرداخت و اظهار داشت: بنده غلامعلی حداد عادل نزد شما مردم ناآشنا نیستم، حسب وظیفه نکاتی را در معرفی خودم عرض میکنم.
وی افزود: متولد 1324 در یکی از محلات جنوبی تهران هستم. دیپلم ریاضی را در سال 1342 اخذ کردم و کارشناسی فیزیک از دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد فیزیک از دانشگاه شیراز دریافت کردم و سپس به رشته علوم انسانی تغییر رشته دادم و علوم اجتماعی خواندم و مدرک فوق لیسانس فلسفه و دکتری فلسفه تخصصی از دانشگاه تهران دارم و از سال 1345 تاکنون در رشتههای فیزیک سابقا و در سالهای اخیر تاکنون در رشته فلسفه معلم دانشگاه بودهام و هماکنون معلم و استاد فلسفه در دانشگاه تهران هستم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: از سال 1341 با نهضت امام خمینی(ره) همراه و هم عقیده بودم و خوشحالم که از این کاروان جدا نشدم و سابقه زندان همراه با برادر شهیدم مهندس مجید حداد عادل دارم.
وی ادامه داد: بنده بیش از دو بار هم از دانشگاه به سبب فعالیتهای سیاسی اخراج و از کار برکنار شدم، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اولین مسئولیتم در اسفند 57 معاونت وزیر بوده است و سپس در صدا و سیما در سال 58 عضو شورای سرپرستی بودم و در اداره صدا و سیما فعالیت میکردم، مدت 13 سال در وزارت آموزش و پرورش مشغول فعالیت بودم که 11 سال آن به معاونت آن وزارتخانه گذشت که برنامهریزی آموزشی، تألیف کتب درسی در دهه 60 عمدتا زیر نظر بنده بوده است.
وی با تاکید بر اینکه مؤسس المپیادهای علمی در ایران هستم، تصریح کرد:مدیرعامل دایرةالمعارف اسلامی، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و در دورههای ششم، هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی نماینده مردم تهران بودم و در دوره هفتم نیز ریاست مجلس را برعهده داشتم.
حداد عادل خاطرنشان کرد: در مجمع تشخیص نظام و در شورای عالی انقلاب فرهنگی عضو هستم و بیش از 30 سال است که عضو شورای عالی آموزش و پرورش هستم، تألیفات متعدد و مقالات متعددی دارم، افتخار دارم که مترجم قرآن کریم هستم، به لطف الهی خانواده خوبی دارم، همسر و فرزندان من همه علمی هستند، ما یک خانواده علمی هستیم، همسرم دانشیار دانشگاه الزهرا در رشته تعلیم و تربیت است، دو تن از فرزندانم تا حد دکتری، یکی در فناوری نانو و دیگری در علوم سیاسی تحصیل کردند و فرزند دیگرم نیز دارای کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی است و دو فرزند دیگرم کارشناسی ارشد، مدیریت فرهنگی و فلسفه دین دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مهمترین فرصت برای ملت ما در این لحظه تاریخی که در آن زندگی میکنیم، اصل وجود انقلاب اسلامی است که منشأ برکتها و حرکتهای فراوان در جامعه ما شده است.
حدادعادل در بخش دیگری از سخنانش، متذکر شد: با این انقلاب ما صاحب استقلال کشور و حاکم بر سرنوشت خود شدیم و اقتدار و عزت پیدا کردیم، ما مردم خوبی داریم، این سرمایه بزرگی است، ما ملت بزرگی داریم، ملتی که مؤمن و فداکارند، ما صاحب رهبری دینی هستیم که مورد اعتماد و محبت ملت است.
به گفته وی، کشور ما به برکت انقلاب اسلامی علیرغم فشارها به پیشرفتهای علمی و صنعتی خوبی در رشتههای مختلف نائل شده است و یکی از توفیقات ما در 34 سال گذشته، توسعه نیروهای انسانی و منابع انسانی بوده است به طوری که جایگاه والایی را در عرصه بینالمللی از این حیث داریم.
حدادعادل افزود: ما با انقلاب اسلامی خودمان الهامبخش بیداری اسلامی در جهان اسلام شدیم و در کنار این فرصتها چالشهایی نیز از آغاز تاکنون بویژه امروز سر راه ماست، چالش بزرگ ما امروز مسئله اقتصادی است.
حداد عادل گفت: دشمنان با اعمال تحریم میخواهند ما را در فشار اقتصادی قرار دهند و لذا مشکلات اقتصادی برای ما ایجاد کردهاند.
وی ادامه داد: علاوه بر این ما مشکلات مدیریتی و برخوردهای پرهزینه و کمفایده در عالم سیاست هم داریم که مردم را میرنجاند.
حداد عادل گفت: ما شاهد بداخلاقی سیاسی هم هستیم و در کنار این، مشکلات اجتماعی و فرهنگی گوناگونی نیز داریم.
نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم در ادامه به تبیین اصول فکری خود که در صورت پیروزی در انتخابات آنها را پیگیری میکند، پرداخت.
حداد عادل گفت: من به اسلام، انقلاب، امام(ره) و رهبری باور عمیق دارم و تلاش میکنم در رفتار و گفتار خود از صداقت و انصاف دور نشوم.
وی ادامه داد: من ضمن پافشاری بر اصول در عین حال همواره تلاش میکنم از جنجال و ایجاد تنش دوری کنم و به عقلانیت معتقدم.
حداد عادل اسلام را دینی عقلپذیر و عقلفهم دانست و گفت: اسلام دین عقلانیت است و مشورتپذیری از اصول فکری من است و از همه ظرفیتها استفاده خواهم کرد.
نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم گفت: من عمیقاً به وحدت همه ایرانیان و همدلی ملی ایمان دارم و از اشرافیگری سعی میکنم پرهیز کنم و صرفهجویی ملکه ذهن و عادت رفتاری دائمی اینجانب است.
وی افزود: من عمیقاً به مردم باور دارم و خود را در کنار و میان مردم میبینم و معتقدم رئیسجمهور هرکه باشد، باید خود را پاسخگوی مردم بداند.
حداد عادل ادامه داد: من برای مقابله با فساد عزم جدی دارم و برای هیچکس در دستگاه دولتی یا اطرافیان خود از این حیث خط قرمز قائل نیستم.
«من با قبیلهگرایی و باندبازی مخالفم و معتقدم که ایران یا باید همه جای آن آباد شود و یا هیچکجای آن آباد نخواهد شد و در آبادانی ایران و خدمترسانی به مردم معتقد به قاعده همه یا هیچ هستم.»
حدادعادل تأکید کرد: اگر ما نتوانیم همه جای ایران را به طور متوازن توسعه دهیم، پیشرفت یک نقطه دردی را درمان نخواهد کرد.
نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم، گفت: در مدیریت کلان کشور باید با دیوانسالاری فجیعی که ما داریم مقابله کرد.
وی افزود: معتقدم که دولت باید نقش خود را به خوبی تعریف کند و به دقت بشناسد و مرز وظایف حاکمیتی را از آنچه باید بر عهده مردم باشد جدا کند.
حداد عادل تأکید کرد: دولت باید اولاً و عمدتاً به سیاستگذاری، برنامهریزی و هماهنگی و حمایت و هدایت و نظارت بپردازد و زیرساختهای لازم را برای توسعه فراهم کند.
وی ادامه داد: دولت باید بستری برای فعالیت آزادانه مردم فراهم کند و باقی امور را به خود مردم بسپاردم.
حداد عادل تصریح کرد: من قویاً معتقدم که دولت با مفاسد اقتصادی باید مبارزه جدی کند و به دولت دانشبنیان معتقدم.
وی یکی از نشانههای حکومت کردن خوب را توجه به محیط زیست عنوان کرد و گفت که در صورت پیروزی در انتخابات یکی از اقدامات اساسی او توجه به محیط زیست خواهد بود.
حداد عادل گفت: من اصل شایستهسالاری و شایستهگزینی در همه سطوح را مهم میدانم و دولتم برنامهمحور خواهد بود و با تمرکززدایی موافقم.ک
وی شعار دولت خود را «تقوا و تدبیر» عنوان کرد و با اشاره به مسائل اقتصادی اظهار داشت: در حال حاضر مهمترین مسئله مردم مسئله گرانی و تورم و مشکلات معیشتی و بیکاری است.
حداد عادل گفت: امروز در خانوادهها جوانان بیکار متعدد وجود دارند و مردم گاهی شب میخوابند و صبح با افزایش قیمت پیشبینی نشده کالاها مواجه میشوند.
نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم، گفت: مردم از دولت آینده انتظار دارند به مسائل واقعی آنها توجه کرده و برای حل آنها تلاش کنند.
حداد عادل راه حل مقابله با تورم و کند کردن آن را تثبیت بازار ارز و تثبیت قیمتها دانست و گفت: مهار تورم از این طریق ممکن میشود و میتوان بر قیمتها نظارت کرد.
وی با تأکید بر استمرار نظارت بر بازار خاطرنشان کرد که تثبیت بازار ارز و قیمت ارز نیازمند کارشناسیهای فراوان است که باید جدی گرفته شود.
وی فراوانی و نقدینگی را یکی از مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: مشکلاتی که در بحث ارز و ثبات قیمتها و همچنین سوداگریهای اقتصادی وجود دادر، از مشکلات مهمی است که باید حل و فصل شود.
حدادعادل با بیان اینکه نقدینگی باید به سمت تولید سوق داده شود تا زمینه اشتغال فراهم شود، تصریح کرد: باید در اقتصاد، سیاستهای کلی اصل 44 را رعایت کنیم و به بخش خصوصی که بخش مهمی در اقتصاد است توجه و انضباط مالی را در اقتصاد رعایت کنیم.
نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت باید با پرهیز از ریخت و پاش الگوی مردم شود، افزود: مبارزه با فقر باید هدف ما از اقتصاد باشد.
وی با تأکید بر اجرای صحیح قانون هدفمند کردن یارانهها و پرداخت سهام عدالت خاطر نشان کرد: برای مبارزه با مفاسد اقتصادی لازم است مدیریت اقتصادی دولت را اصلاح کنیم.
حدادعادل با تأکید بر اهمیت فرهنگ گفت: باید طوری عمل کنیم که مردم ما به مسلمان بودن و ایرانی بودنشان بیش از گذشته افتخار کنند، البته همینطور است اما باید این امر افزونتر شود.
وی تعلیم و تربیت را پایه اصلاح فرهنگی کشور خواند و با بیان اینکه تمام تغییر و تحولها از آموزش و پرورش آغاز میشود، افزود: باید با تحول در آموزش و پرورش به سمت سبک زندگی اسلامی حرکت کنیم چرا که همه گامهای بزرگ باید از آموزش و پرورش آغاز شود.
وی با بیان اینکه باید جامعه زیبای فرهنگ را بر قامت حقیقت استوار کنیم، اظهار داشت: باید شادیهای سالم را در جامعه افزایش و تفریحات سالم را گسترش دهیم و به ورزش همگانی توجه کنیم.
نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه دولت نباید خود را از نقد مردم محروم کند، نقش و جایگاه زن را در جامعه مهم و اساسی برشمرد و تأکید کرد: باید به کرامت زن توجه داشته باشیم چرا که اداره جامعه باید بر اساس اصالت دادن بر جایگاه زن به پیش برود و روا نیست تصمیمی که درآن جایگاه زن مخدوش شده باشد.
وی گسترش ازدواج آسان را از برنامههای خود برای دولت یازدهم توصیف کرد و با بیان اینکه سلامت اجتماعی از وظایف اجتماعی حکومت است گفت که باید دولت به سلامت جوانان توجه ویژه داشته باشد.
حدادعادل آرامش برای مدیران دولتی را لازم دانست و افزود: برای رشد و ثبات مدیریت باید دولت اقدامات لازم را اعمال کند.
وی افزود: توجه به وحدت ملی همواره مورد توجه بنده بوده است لذا تمام تلاش خود را برای گسترش همبستگی ملی انجام خواهم داد تا شاهد اتحاد و انسجام ملی در کشور باشیم.
حداد عادل گفت: سرمایههای اجتماعی باید حفظ و اعتماد عمومی مردم افزایش یابد.
وی افزود: مردم باید باور کنند که تصمیمگیریهای دولت و رئیس دولت عقلانی است و بر پایه مبانی عقلانی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه در سیاست داخلی به تقویت بنیه دفاعی معتقد است، اظهار داشت: عزت ما با تقویت بنیه دفاعی تامین میشود.
حداد عادل ادامه داد: آنچه گفتم اصول موردنظر من بود که احتیاج به کارهای کارشناسی دارد و بر اساس آنچه در محضر استادانم به ویژه شهید مطهری آموختم به عقلانیت معتقدم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: دولت من دولت تقوا و تدبیر است و معتقدم وظیفه رئیسجمهور مدیریت است.
وی افزود: تفسیر این نکات در برنامههای دیگر صدا و سیما بیان میشود و از صدا و سیما به دلیل پخش برنامههای متنوع انتخاباتی تشکر میکنم.
حداد عادل تصریح کرد: مبنای من در مدیریت استفاده از نیروهای باتقوا و باتدبیر است بدون در نظر گرفتن وابستگیهای حزبی و گروهی، همانطور که در 34 سال گذشته هرکجا که خدمت میکردم سعی میکردم این مسائل را اعمال کنم.
وی افزود: در آموزش و پرورش در سالهای سخت جنگ کتابهای درسی فرزندان مردم را آماده کردم و خدا را شکر هیچگاه ملت ایران در طول سالهای جنگ تحمیلی با فقدان کتاب درسی مواجه نشدند، شاید مواد غذایی بر سر سفرههای مردم غایب بود ولی کتابهای درسی کم نشد.
حداد عادل گفت: در مجلس نیز به ویژه در مجلس هستم تلاش کردم آنچه که گفتم اجرا کنم.
در مجلس هفتم به توفیق خوبی نایل شدیم به طوری که مجلس هفتم از نظر مردم منصف ایران کارنامه قابل قبولی ارائه کرد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در مجلس هفتم حداقل حقوق دریافتی بازنشستگان از 109 هزار تومان در سال 84 به حدود 200 هزار تومان رسید و در بحث بودجه سلامت و درمان نیز کمک کردیم.
حداد عادل اظهار داشت: سهمیه بندی بنزین که امروز از افتخارات دولت و نظام است یادگار مجلس هفتم بود و بنده نیز در آن سهم داشتم.
وی افزود: به اندازهای بر ضرورت سهمیهبندی بنزین پافشاری کردم که یک بار نزدیک انتخابات مجلس هشتم یکی از خبرنگاران به من گفت با این پافشاری ممکن است در مجلس هشتم رای نیاورم ولی من گفتم که کاری را میکنم که تشخیص میدهم به نفع کشور است و اینکه رای بیاورم یا نه مهم نیست، مهم این است که به وظیفه خودم عمل کنم و مطمئن هستم مردم انقدر با بصیرت هستند که بدانند چه کسی به قصد خدمت کار میکند و نتیجه آن را در انتخابات هشتم و نهم دیدیم.
وی ادامه داد: مطمئنم ملت با سابقه و با بصیرت و انقلابی ایران با همت و وحدت و ایمانی که دارند تهدید تحریم را به فرصتی برای دوری از وابستگی و رسیدن به یک اقتصاد مقاومتی تبدیل میکنند که آسیبناپذیری آن در برابر توطئههای بیگانگان مشخص باشد.
حدادعادل ادامه داد: من مطمئنم ملت ایران حالا که طعم شیرین استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را چشیده است، میتواند بر مشکلات غلبه کند و با خلق حماسه سیاسی اقتصادی به سوی تمدن اسلامی حرکت کرده و چشم و چراغ مسلمانان و آزادیخواهان جهان شوند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 23,نوامبر,2024